KAYMOS Başkanı Arapoğlu, “Kayseri mobilyasını dünya markası haline getirmek için elimizden geleni yapacağız”

Kayseri'de düzenlenen ikinci Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) galası ve ödül töreni düzenlendi. Galada konuşan KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu, “Yönetim kurulum ile birlikte Kayseri mobilyasını bir dünya markası haline getirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.


238 Görüntüleme

Kayseri'de düzenlenen ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı'nın galası yapıldı. Galada ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nın ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Galaya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Hasan Arapoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ve davetliler katıldı. 
‘KAYSERİ MOBİLYASINI BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu, Kayseri mobilyasını dünya markası haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, “2023 yılı Anadolu Mobilya Fuarı tüm coşkusuyla başladı. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm protokolümüze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yönetim kurulum ile birlikte Kayseri mobilyasını bir dünya markası haline getirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Fuara katılım sağlayan firmalarımıza başarılar diliyorum. Ödül kazanan firmalarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *