KAYMEK Yaz Okulu kapanış programı gerçekleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitimi ve Kültür A.Ş.( KAYMEK), Yaz Okulu Kapanış Programı’nı büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.


210 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediyesi  KAYMEK Yaz Okulu Kapanış Programı’nı büyük bir coşku ile gerçekleştirdi. KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde 2023 Yaz Okulu döneminde 2 bin 500 öğrenciye ücretsiz olarak hizmet verildi. Bu kapsamda Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde KAYMEK Yaz Okulu Kapanış Programı gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile daire başkanları, KAYMEK eğitmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Mehteran gösterisi ile başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Gitar dinletisi ve koro ile keyifli dakikalar geçiren katılımcılar, “Kahraman Türk Kadınları” temasıyla hazırlanan tiyatro oyununu izledi. Ayrıca, fuaye alanında öğrencilerin Yaz Okulu boyunca El Sanatları dersinde yapmış olduğu ürünler ve Robotik Kodlama Atölyesi’nde tamamlanan projeler sergilendi. 
Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden kursiyer Hatice Naz Çetin, “Yazın KAYMEK kurslarına gitmeyi çok seviyorum. Kuran kursları hem öğretici oluyor, hem de ilgi alanı oluyor. Hoşuma gidiyor. Yaz kurslarımız bitti, bugünde kapanış programındayız. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Hem öğreniyoruz, hem eğleniyoruz. Eğitici bir kurs gerçekten” dedi.
‘TEMİZ, HİJYENİK ÇOK GÜZEL BİR ORTAM VAR’
Öğrenci velisi Nevzat Kuzucu ise, “Genç KAYMEK’i tesadüf eseri duydum. Kızımı getirdim. Çok iyi bir hizmet aslında bu ve hocalarda iyi, ilgileniyorlar, dersleri çok iyi. Bu hizmet mükemmel bir şey, bulunmaz bir hizmet. Bu yaz döneminde zaten çocuklar hep gittiler, çok memnun kaldık. Hem çocuk boş kalmamış oldu, hem eğitim almış oldu. O yüzden mükemmel bir uygulama. Bunun yaygın olmasını da istiyoruz. Hocaların hepsi mükemmel. Temiz, hijyenik çok güzel bir ortam var. O yüzden yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Başkanımıza da teşekkür ediyorum, böyle bir sistemde oldukları için. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür yazın, kışın da hizmetlerinin devamını istiyorum. Başkanıma da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *