KAYMEK, kursiyerlere tarım ve gıda eğitimi verecek

Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KAYMEK A.Ş., İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Protokole göre KAYMEK, Müdürlüğün destekleriyle tarım, hayvancılık ve gıda alanında kurslar verecek. İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, ilgili konularda KAYMEK'ten eğitim gören kursiyerlere Müdürlüğün yapacağı desteklemelerde öncelik verileceğini dile getirdi.


287 Görüntüleme

"Mesleki ve Teknik Eğitimler Düzenlenmesine İlişkin" İşbirliği Protokolünün imza töreni Büyükşehir Belediyesi'nde yapıldı. Törene İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ve KAYMEK A.Ş. Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar katıldı.

İşbirliği kapsamında özellikle Kayseri'nin ilçelerinde bulunan KAYMEK tesislerinde tarım, hayvancılık ve gıda alanındaki aile içi işletmelerde bilgi, tecrübe ve ekonomik gelir seviyesini yükseltmek amacıyla eğitimler düzenlenecek.

MUSTAFA ŞAHİN: "YAPACAĞIMIZ DESTEKLEMELERDE KURSİYERLERE ÖNCELİK TANIYACAĞIZ"

Protokolün imza töreninde konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, "Biz Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım Müdürlüğü olarak tek bir kurum gibi çalışıyoruz. Eksiklerimizin olduğu yerde desteklerini alıyoruz. KAYMEK’in imkânları ve ekibiyle beraber İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak bu protokol çerçevesinde hayvancılıktan ev ekonomisine kadar, kurumumuzu kapsayan her türlü konuda eğitim vereceğiz. Yapacağımız desteklemelerde buradan eğitim almış insanlara elbette ki öncelik tanıyacağız" ifadelerini kullanarak, işbirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *