Kavga sırasında aldıkları telefonu satan şahısların yargılanmasına başlandı

Kayseri’de aracına binmeye hazırlanırken M.Y.’nin yanına gelen ve kavga çıkaran M.K. isimli erkek şahıs ile yanındaki F.Ö. isimli kadının ‘Yağma’dan yargılanmasına başlandı.


231 Görüntüleme

İddiaya göre Melikgazi İlçesi Hunat Mahallesi’nde meydana gelen olayda aracına binmeye hazırlanan M.Y. bagajını açtığı sırada sağ tarafta bir kadın gördü. Kendi bulunduğu tarafta da bir erkek şahıs gören M.Y. kendisine vurmaya çalışan şahıstan kurtulmaya çalıştı. Kavganın yatıştırmasının ardından cep telefonunu bulamayan şahıs çevredekilerden polisi aramasını istedi. Telefonunu bulamayan şahıs şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu M.K. ve F.Ö.’nün cihazı Hunat Çarşısı içinde faaliyet gösteren bir telefoncuya sattığı öğrenildi. Tutuklu yargılanan 2 şahıs hakkında ‘Yağma’ suçundan dava açıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki M.Y. ile tutuklu sanıklar M.K. ile F.Ö. ve sanık avukatları katıldı. 
SANIKLAR: ZARARI KARŞILAMAK İSTİYORUZ
Mahkemede söz alan sanıklar zararı karşılamak istediklerini söylerken tanık olarak cihazı alan telefoncu dinlendi. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *