Karamollaoğlu: Mahmut Arıkan'ın genel başkan adaylığına karar verdikKaramollaoğlu: Mahmut Arıkan'ın genel başkan adaylığına karar verdik

AADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bugün Yüksek İstişare Kurulu toplandık. Orada grupların hepsi, Recai (Kutan) ağabeyimiz olmak üzere ittifak halinde Mahmut Arıkan'ın bu görevi üstlenmesinin isabetli olduğu söylendi "dedi.


1618 Görüntüleme

Temel Karamollaoğlu, 30 Haziran Pazar günü yapılacak Saadet Partisi 3'ncü Kongresi'ne ilişkin basın toplantısında toplandı. Karamollaoğlu, 'yorgunluk hastalığı' olarak adlandırılan hastalık nedeniyle kongre tarihinde bir kez daha çekildiklerini belirtti, "Kongre laboratuvarını yürütürken belli bir yerde, kimler aday olabilir düşüncesiyle zoom üzerinden toplantılar gerçekleştirdik ve 2 bin teşkilat mensubumuz katıldı. Teşkilatlarımızdan bir talepte bulunduk. Herkesten aklından geçen ismi veya isimleri genel merkeze, birkaç saat içerisinde raporlamalarını istediklerini belirttiler. 5 tanesini, teşkilatlarımıza 2'nci bir toplantıda yeniden sorduk" ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu, parti teşkilatlarıyla yapılan istişare görüşmelerinin ardından adayın ortaya çıktığı belirtildi, "Teşkilatlarımızın tercihleri ​​sonucunda Mahmut Arıkan kardeşimiz, Teşkilat Başkanımız olarak en önde çıktı. Bugün, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yaptık. Orada onların hepsi, Recai ağabeyimiz olmak üzere olmak üzere Mahmut Arıkan' Bu görevin üstlenmesinin isabetli olacağı kanaati sağlanacaktı. Başka arkadaşlarla aday olabilir, belki Bizim arkadaşlarımızdan edindiğimiz genel hatlarla bir ittifakın sağlanacağıdır" diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *