Kamyonetin servis minibüsüne çarptığı kazada 2 ölen işçi toprağa verildi

Aksaray'da sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı büyükbaş taşıyan kamyonetin işçi servisine çarptığı kazada ölen Bahtiyar Görgülü (60) ve Mehduha Kılıç (26), toprağa verildi.


126 Görüntüleme

Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolunun 10'uncu kilometresindeki kavşakta meydana geldi. Pazara büyükbaş götürürken kırmızı ışık ihlali yapan Erol Ö. yönetimindeki 68 HL 950 plakalı kamyonet, lokantaya işçi taşıyan Fahrettin Özkaya'nın kullandığı (60), 68 S 0432 plakalı minibüse çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, her iki araç şarampole devrildi. Kazada, sürücüler Erol Ö.ve Fahrettin Özkaya ile kamyonetteki 1 kişi ile minibüsteki 18 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Bahtiyar Görgülü ve Mehduha Kılıç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
3 çocuk babası Bahtiyar Görgülü Ağaçören ilçesi Eskiahırlı köyünde, Mehduha Kılıç ise Ortaköy ilçesi Sarımakaran köyünde toprağa verildi. Diğer yaralılarla birlikte tedavisini devam eden kamyonet sürücüsü Erol Ö.'nün taburcu olduktan sonra gözaltına alınacağı belirtildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *