Kadınlara ücretsiz E-Ticaret eğitim programı başladı

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kariyer Merkezi, KADEM, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu, İdeaSoft ve Tekno Gelişim ortaklığıyla, Kadın Kooperatifleri başta olmak üzere; ilimizdeki bütün e ticaret ile ilgilenen kadınlara yönelik istihdama destek amaçlı ücretsiz ‘E Ticaretle Kazanan Kadınlar’ eğitimi başladı.


182 Görüntüleme

Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen 'E Ticarette Kazanan Kadınlar' Eğitim Programı Açılışı’na, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,  Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar, Şemseddin Erkaya, Adnan Tezcan, Ömer Tekeş, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ve kadın girişimciler katıldı.
Programda konuşan Vali Gökmen Çiçek, “Türkiye’de Kayseri denilince akla ticaret gelir” diyerek, kadınlara önemli tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Çiçek, 1 yıl gibi kısa sürede 22 kadın kooperatifi açtıklarını, satışlara başlandığını ifade ederek, “Biz bunu başaracağız, çünkü arkamızda dağ gibi Ticaret Odası var. Biz bunu başaracağız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi yanımızda” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ise, “ Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri de KAYMEK A.Ş. bünyesinde kurduğumuz e-38 e ticaret ve e ihracat platformunda ürünlerini satmak üzere, hiçbir ücret almadan onların bu üretimini daha fazla arttırmasına katkıda bulunmaktayız. Ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde bütün paydaşlarımızla oluşturduğumuz, bu eğitime de katkı veren Kariyer Merkezi’miz böyle güzel eğitimlere fırsat vermiş oluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün kurum ve kuruluşlarla, kadın kooperatifiyle, ticaret yapan bütün kadınlarımızla iş birliği içerisinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *