Kadınlar Futbol Süper Ligi şampiyonluk kupası, Anıtkabir'de

FUTBOLDA Kadınlar Süper Ligi şampiyonu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik Spor Kulübü’nün sporcu ve yöneticileri, şampiyonluk kupası ile Anıtkabir'i ziyaret etti.


373 Görüntüleme

Kadınlar Futbol Süper Ligi'ni 1'inci tamamlayarak tarihinde ilk kez şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, sporcular ve yönetim kurulu üyeleri Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çıktı. Demirkol'un mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Takım, daha sonra Misak-ı Milli Kulesine geçti. Kulüp Başkanı Demirkol, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü olarak, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Süper Lig şampiyonluk kupasını tarihinde ilk kez başkent Ankara'ya kazandırmanın onuruyla manevi huzurlarınızda bulunuyoruz. Aziz Atam, sizden aldığımız güçle, açtığınız yolda, gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirerek var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Ruhunuz şad olsun, rahat uyuyunuz; kulübümüz sonsuza kadar izinizdedir."

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *