Kadenss Mobilya’dan Yurtdışı Satışları İçin Yeni Marka

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini alan Kayseri firması Kadenss Mobilya, yurtdışı satışları için yeni bir marka oluşturdu. Yaklaşık 36 ülkeye ihracat yaptıklarını açıklayan Firma Yetkilisi Uğur Kekeç, ‘Mumza’ markasıyla başka ülkelerde bayiler açacaklarını duyurdu.


231 Görüntüleme

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı, dünyanın dört bir tarafından üretici ve alıcılara bugün kapılarını açtı. Kayseri’den de 180 civarında mobilya firması fuarda ürünlerini sergilemeye başladı. Kadenss Mobilya Firması da bunlardan birisi. Kadenss Mobilya Firması Yetkilisi Uğur Kekeç, üretim yaparak Kayseri ve ülke ekonomisine katkı sunduklarını söyledi. Bünyelerinde yaklaşık 100 kişi çalıştırdıklarını ve istidama katkı verdiklerini anlatan Kekeç, “11 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren, teknolojiyi takip eden bir firmayız. Bununla birlikte de güzel ürünler yapmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 36 ülkeye ihracatımız var. Yurt içinde de 60 şehirde ürünlerimizi satan bayilerimiz var. Ürünlerimiz Amerika’dan İngiltere’ye Avrupa ülkelerinden Afrika bölgesine dünyanın birçok noktasına gönderim yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘MUMZA ADINDA YENİ BİR MARKAMIZ VAR BU FUARDA İLK DEFA SERGİLEDİK’

“Gücümüzün yettiği, yetişebildiğimiz ölçüde her fuara katılmak istiyoruz” diyen Kekeç, yeni oluşturdukları ‘Mumza’ markasıyla ilgili de konuştu. Kekeç, “Bu markamızı fuarda ilk defa sergiledik. Yurtdışı satışlarımızda Mumza markamızı kullanıyoruz. Bu sene hedefimiz Mumza markasıyla 10 ülkede mağaza açmak. Bunun ikisini başardık, geri kalan 8 mağazayı da ayrı ayrı ülkelerde kendi patenti ve logosuyla açacağız. Kadenss Mobilya yatak odası, salon takımları, koltuk takımları üretiyor. Yatak odamızın baza kısmına yatağı koyduğunuzda çökme ve esneme ve çökme yapmaz. Yatağın altı sağlam olmadığı zaman çökme meydana gelir. 15 yıl öncesine kadar Amerika’ya ihracat sıfırdı” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *