İYİ Partili Yücel, “İnsanlar artık kendi adaletlerini sağlamaya başladı”

İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ülkede her türlü suçun arttığını, insanların kendi adaletlerini kendileri sağladıklarını iddia etti.


154 Görüntüleme

Yücel, “Nasıl bir Türkiye oldu, kanalı değiştiriyorum aynı haberin devamı. Bu dediklerimi hepiniz görüyorsunuz insanlar artık kendi adaletlerini oluşturmaya başladı. Neredeyse silahsız insan kalmayacak. Siyasiler neden konuşmuyorsunuz, TBMM’ye neden taşımıyorsunuz, iktidar milletvekilleri niye konuşmuyorsunuz” dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel, sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımda, akşam televizyonu açıp haberlere baktığında her türlü suçun ve olumsuz olayların arttığını ve insanların artık kendi adaletlerini kendilerinin sağladıklarını iddia ederek siyasilerin ses çıkarmasını istedi. İYİ Partili Yücel, siyasilere seslenerek bu durumları neden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımadıklarını sordu. Yücel, “Akşam eve gidip televizyonu açıyorum herhangi bir ulusal kanalda gördüklerime bakınca hayretler içinde kalıyorum. Taciz, tecavüz, uyuşturucu kaçakçılık, cinayet var, annesini öldüren, ailesinde uygunsuz işler yapanlar var. Nasıl bir Türkiye oldu, kanalı değiştiriyorum aynı haberin devamı. Bu dediklerimi hepiniz görüyorsunuz insanlar artık kendi adaletlerini oluşturmaya başladı. Neredeyse silahsız insan kalmayacak. Siyasiler neden konuşmuyorsunuz, TBMM’ye neden taşımıyorsunuz, iktidar milletvekilleri niye konuşmuyorsunuz. Şehrimde artık insanlar çocuklarını bir yerlere göndermeye korkuyor, sokağa çıkmaya korkuyor, kapı komşusu zile bassa adam kaybetmeye hazır kapıyı açıyor. Emeklinin derdinden vazgeçtik, hayvan haklarından bahsediyoruz, insan hakları nerede, insanlar artık kendi adaletlerini sağlamaya başladı. Bakın belediye başkanları var, neredesiniz, seçimde oy istiyorsunuz, vatandaşa her türlü vaadi verdiniz. Milletvekilleri, niye çıkmıyorsunuz sahaya? Her gün annesini öldürenden, uyuşturucu satıcısından veya buna benzer şeylerden ölenleri görmüyor musunuz? Bu ülkeye sığınmacılar geldi her şeyi sorun haline getirdiler. Olabildiğince fazla, konuşma sus” şeklinde konuştu.

‘BEN BU ŞEHRİN SESİ OLACAĞIM’

İYİ Partili Kazım Yücel, kendi adına vatandaşlara söz verdiğini ve bu şehrin sesi olacağını dile getirerek, “Belki belediye başkanı olamadık, belki milletvekili olamadık ama ne dedik. Ben bu şehrin sesi olacağım elimden geldiğinde duyuracağım dedim. Anlattıklarımda ne var da akşam sokağa çıkıp yürümekte ne sorun olabilir. Akşam bahçede otururken tedirgin değil mi, çocuklar akşam iki saat geç kalınca polisi hastaneyi aramıyor mu? Bu insanlar artık anneyi öldürür hale geldi, psikolojiler bozuldu. Rtük siz neredesiniz, bazı dizileri izliyoruz her türlü ahlaksızlıklar var, niye ses çıkarmıyorsunuz. Gençlerde sanıyor bende vururum kırarım, öldürürüm bir şey olmaz diyor. Adalet var, hukuk var belki ceza alıyor niye anlatmıyorsunuz bunları? Belediye başkanı olmasam da bu şehrin sorunlarını gündeme getireceğim dedim. Belki üç beş kişi çıkıp, iktidar değilsin, milletvekili değilsin niye sesin çıkıyor diyebilir. Ben bu ülkede yaşıyorum, ülkemdeki sorunları yüksek perdeden konuşmak istiyorum. İnsanlar adaleti adaletle arayamaz hale geldiler. Bunlara siyasiler, belediye başkanları çıkıp bir şeyler söyleyecek. Bu şehrin acilen huzura ihtiyacı var, diziyle, silahlanmayla başlayan süreçte bunlar nasıl yapılacaksa sığınmacılarla. Nasıl yapılacaksa bunları siyasiler önerecek bürokratlar çözecek. Konuşma sus, birileri diyor, huzur şehri Kayseri, huzurlu Türkiye, değil. Bunları birilerinin söylemesi lazım. Dün akşam izleyince bazı sürekli izlediğim programları görünce emin olun nefesim durdu. Bir siyasetçi çıkıp bunları konuşması lazım. Konuşmuyorsa Kazım Yücel olarak söz verdim konuşacağım” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *