İYİ Parti Kongresi’nde Erdoğan fotosu detayı

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı kongresinin yapıldığı salonda bulunan Cumharbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı, Meral Akşener ve parti bayraklarıyla kamufle edildi.


311 Görüntüleme

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu, Kadir Has Kongre Merkezi’nde başladı. Daha önce aynı salonda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplantısı öncesi salondaki Erdoğan fotoğrafının bayrakla kapatılması gündem olmuştu. Aynı salonda kongre yapan İYİ Parti’nin ne yapacağı merak ediliyordu. Salon parti flamalarıyla süslenirken Erdoğan’ın fotoğrafının üstünün kapatılmaması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafı, sadece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti bayraklarıyla kamufle edildi. 

Bu arada 4 ismin adaylık açıkladığı İYİ Parti İl Başkanlığı için Yurdaer Şahin ve Kemal Sandık’ın çekilmesiyle aday sayısı ikiye inmişti. Kongrede Tansu Şener ve Mehmet Anadut yarışıyor. Mevcut Başkan Sebati Ataman ise aday olmayacağını açıklamıştı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *