İncesu’ya yapılan yeni tören alanında ilk tören ‘Çanakkale Zaferi’

İncesu Belediyesi tarafından ilçe meydanına yapılan tören alanında ilk tören Çanakkale Zaferi Anma töreni oldu. 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle düzenlenen törene ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


246 Görüntüleme

İncesu ilçesinde uzun yıllardır bulunmayan ve bu yıl İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in talimatı ile ilçe meydanına kısa sürede yapılarak hizmete sunulan yeni tören alanında ilk tören 18 Mart Çanakkale Zaferi oldu. İlçe meydanında düzenlenen törene, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, ilçe halkı ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. 

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek yaptığı açıklamada “İlçemizde uzun bir zamandır tören alanı yoktu. Bunun eksikliğini yaşıyorduk. Belediye olarak ilçemizin bu önemli ihtiyacını yaptığımız kısa bir çalışma ile giderdik ve ilçemize tören alanı kazandırdık. Valilik kararıyla resmi törenlerin ilçelerde de yapılması kararlaştırıldı. Bizler de 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni bu yıl ilçemizdeki yeni tören alanımızda yaptık. Bundan sonra da milli bayramları daha büyük coşku ile yeni tören alanımızda vatandaşlarımızla kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *