İl Başkanı Fatih Üzüm, Akkışla’da Konuştu: “Rekor oy bekliyorum, rekor oy”

31 Mart yerel seçimlerinin önemini işaret ederek, kapı kapı dolaşarak, yerli ve milli duruşu, büyük ve güçlü Türkiye’yi, Cumhur İttifakı’nı anlatan ve ilçelerde dokunmadık alan bırakmayan İl Başkanı Fatih Üzüm, Akkışla ilçesinde vatandaşlarla buluştu.


324 Görüntüleme

Akkışla’da AK Parti Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve birçok yerel yönetici ve vatandaş gerçekleştirilen mitinge katılım gösterdi. 

İl Başkanı Fatih Üzüm, burada ilçe sakinlerine hitap ederek, “Su soğukta Akkışla’da, herhalde evde kimse kalmamış, herkes burada. Sizler olmazsanız bizler olmayız” dedi.

Akkışla’dan rekor oy beklediğini ifade eden İl Başkanı Fatih Üzüm, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Akkışla’ya geldik, bu manzarayı gördük ve gurur duyduk hamdolsun. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamında Akkışla AK Partiye sonuna kadar destek verecek. Memduh başkana sonuna kadar destek verecek ben bunu gördüm. Helal olsun sizlere. Allah hepinizden razı olsun, Ramazan’ınız mübarek olsun.”

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *