İHH’den 21 Bin İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Kırtasiye Desteği

İHH İnsani Yardım Vakfı, 8 farklı ülkede eğitimlerine zor şartlarda devam eden 20 bin 701 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.


1783 Görüntüleme

Her yıl yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, bu yıl da desteğini sürdürdü. İHH, 8 farklı ülkede kırtasiye malzemelerinden oluşan setler dağıttı.

 

FARKLI ÜLKELERDEN ÇOCUKLARA KIRTASİYE YARDIMI
 

Kırtasiye setlerinin içerisinde; okul çantasının yanı sıra, kalem, defter, silgi, cetvel ve okul önlüğü gibi malzemeler yer aldı. Setler, Suriye’de 11 bin 260, Somali’de 3 bin, Gazze’de 2 bin 500, Nijer’de bin, Afganistan’da bin, Yemen’de 961, Irak’ta 500 ve Burkina Faso’da 480 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırıldı.
 

DESTEK BEKLİYORLAR

 

Okula başlayan yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağışçılar, KIRTASİYE yazıp 3072'ye göndererek 10 lira bağışta bulunabiliyor. Daha fazla bağış yapmak isteyenler ise, İHH’nın internet sitesinden online bağış yolu ile ya da İHH’nın banka hesap numaralarına açıklama kısmına KIRTASİYE yazarak yardım edebilir.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *