İhbara giden polis yaralayan Saldırgan, oğlu 9 ayda 10 suça karışıp serbest kaldı

KONYA'da sağlık görevlilerine katılmak için gittikleri adreste fenalık geçirmek için bir bölümde Emre Köroğlu'nun (29) bıçaklı saldırısında yaralanan polis memuru Mustafa Topuz'un (28) sağlık ekibine iyi gittiği, Tabancayla vurulan saldırganın ise entübe edildiği belirtildi. 33 suç kaydı olan Köroğlu'nun 2 kez tutuklanıp cezaevinde tutulduğu, oğlunun 9 ayda da 2'si 'gasp' olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.


31 Görüntüleme

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne evde birinin sinir krizi geçirme ihbarı üzerine polis eşliğinde sağlık ekipleri sevk edildi. NK'nin eve giden ekipler, kapının açılmasını beklerken, fenalık geçirmek için tek bir şişe Emre Köroğlu elinde bıçakla saldırdı. Saldırıda 3 yıllık polis memuru Bekar Mustafa Topuz, sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı.

MESLEKTAŞIYLA BİRLİKTE SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Topuz ile bir başka polis memuru, tabancalarını salıvererek saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı polis Topuz, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Ameliyata alınan polis memuru Mehmet Topuz'un sağlık sisteminde iyiye gittiği öğrenildi. Saldırgan Emre Köroğlu'nun ise entübe edildiği belirtildi.

33 SUÇ KAYDI VAR

Saldırgan Emre Köroğlu'nun, 'Oto hırsızlığı', 'Yaralama', 'Uyuşturucu kullanmak', 'Yağma' gibi suçlardan 33 kaydının olduğu, 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde tutulduktan sonra tahliye edildiği belirlendi. Oğlunun 9 ayda karıştığı 2'si 'gasp' olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *