Hırsızlık Suçundan Aranan 2 Hükümlü Yakalandı

Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, 'hırsızlık' suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1'i kadın 2 şüpheli yakalandı.


251 Görüntüleme

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin hakkında yakalama  emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kocasinan ilçesi Yavuzlar mahallesinde bir adrese yapılan operasyonda; İstanbul, Antalya, Kırşehir ve Kocaeli illerinde ‘bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan hakkında toplam 23 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.T. isimli kadın yakalandı. İşlemleri sonrası şüpheli, Bünyan Kadın Kapalı Cezaevine teslim edildi. 

Melikgazi ilçesi Battalgazi mahallesinde yapılan çalışmada ise yine hakkında ‘bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi olarak aranan F.A. isimli şahıs kovalamaca sonucu yakalandı. F.A. da işlemleri akabinde Bünyan Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *