Hayatlarının kararını kanoda verdiler

Zamantı Irmağı’nda bulunan kano parkurunda Emrullah İlbey, kano gezisi sırasında sevgilisi Büşra Demirel’e, sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.


30 Görüntüleme

Tomarza Zamantı Irmağı Böke Köyü’nde bulunan kano parkurunda Emrullah İlbey, kano gezisi sırasında sevgilisi Büşra Demirel’e, sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Emrullah İlbey’in evlilik teklifine Büşra Demirel’in ‘Evet’ yanıtı, anın mutluluğunu daha da arttırdı. Çift, mutluluklarını paylaşarak sevdikleriyle birlikte bu özel anı kano gezisi yaparak kutladı.

Kano gezisi sırasında yapılan evlilik teklifi hakkında konuşan Zamantı Kano İşletmecisi İbrahim Köse; “Her geçen gün sevilen,Kayseri’ye yeni bir hava kazandıran Tomarza Zamantı kano ,evlilik teklifi etmek isteyen genç çiftlerin gözde mekanı oldu. Son olarak Kano üzerinde sevdiği kıza evlilik teklifi ederek süpriz yapan Emrullah ilbey ve Büşra Demirel çifti mutlu anları yaşadılar. Kano yapmaya gelen insanlarında alkışla eşlik edip kutladığı,genç çift çok mutlu anlar yaşadıklarını belirttiler” ifadelerinde bulundu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *