Hacılar’da akademisyenlerle buluşma toplantısı gerçekleştirildi

Hacılar’da, Geleneksel Birlik ve Beraberlik etkinlikleri kapsamında akademisyenlerle buluşma toplantısı gerçekleştirildi.


266 Görüntüleme

Keklik Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenlerden Prof Dr. Ali Baktır, Prof. Dr. Osman Ceyhan, Prof. Dr. Yusuf Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Prof. Dr. Zeki Tekin, Prof .Dr. Veysel Özceyhan, Prof . Dr Zülbiye Kökbudak, Prof .Dr Mustafa Baktır, Prof .Dr Hasan Baktır, Prof .Dr Veli Kayhan, Prof Dr. Metin Özkan, Prof. Dr. Emin Silay, Prof. Dr. Fatih Horozoğlu katıldı.
Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Göreve geldiğimiz zamandan beri bu buluşmayı yapmak istemiştik. Ama çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştirememiştik.  Bugüne nasip oldu. Bizler her kesimle Hacılar’ımızın gelişimi, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu manada değerli hocalarımızın bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istedik. Onların fikirlerini not ettik. Üzerinde çalışmalar yürüteceğiz. İlerleyen zamanlarda bu tür buluşmaları devam ettireceğiz. Davetimize icabet ederek Geleneksel Birlik ve Beraberlik Etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz buluşmamıza katılan kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *