Gültepespor U16 Türkiye Şampiyonası öncesi iftarda bir araya geldi

U16 kategorisinde Kayseri’de şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası gitmeye hak kazanan Gültepespor U16 takımı için Türkiye Şampiyonası öncesi iftar yemeği verildi.


253 Görüntüleme

U16 Yaş grubunda mücadele eden ve Kayseri Şampiyonu olan Gültepespor Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Türkiye genelinde şampiyonaya kalan 114 takımdan olan Gültepespor, Nevşehir grubunda mücadele edecek. Müsabakalar 27-29 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Bayramdan sonra Nevşehir’e gidecek Gültepespor U16 takımına iftar yemeği verildi. İş insanı Vezir Yılmaz tarafından verilen yemeğe Gültepespor Başkanı Salih Külhancıoğlu, futbol şube ve alt yapı sorumlusu Serdar Yılmaz, teknik direktör Ahmet Duman, antrenörler ve futbolcular katıldı. Etkinlikte konuşan Gültepespor Başkanı Salih Külhancıoğlu,” Gültepespor yönetimi olarak güçlenmeye devam ediyoruz. Büyümeye ilerlemeye devam ediyoruz. U16 takımımızla Türkiye Şampiyonasına gideceğiz. Bu takımı oluşturmamızda Serdar Yılmaz’ın payı büyük. İnşallah Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. 
“ÇOCUKLARIMIZIN HEPSİ CEVHER”
Futbol Şube ve Alt Yapı Sorumlusu Serdar Yılmaz ise konuşmasında, “Bu çocuklarımızın hepsi cevher. Bu gençler Türkiye Şampiyonasına gidecek. Belki de bunların arasından yeni Sergen Yalçın’lar yeni Arda Turan’lar çıkacak. Bunlara destek vermeye devam edeceğiz. Kendini spora adamış bir insan olarak her zaman alt yapıya destek verdim, vermeye devam edeceğim. Çocuklarımız kendini spora adayacak kötü alışkanlıklara bulaşmayacak. Futbol severler bizim çatımızın altında birleşecek. Kayseri Şampiyonu oldular beni gururlandırdılar şimdi de Türkiye Finallerine gidecekler” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *