Göker Gözütok İYİ Parti’ye Geçecek mi

Geçtiğimiz günlerde kurulan ve yaptığı basın toplantısı ile kamu müteahhitlerinin yasamakta olduğu sıkıntıları gündeme taşıyan Kamu Müeahhitleri Derneği ve Başkanı Göker Gözütok'a önce İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş sonra da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teskikat Başkanı Mahmut Arıkan ziyaret gerçekleşti. Ziyaret sonrası açıklama yapan her iki siyasetçi de Başkan Göker Gözütok'un gündeme taşıdığı konulara destek açıklaması yaptı.


388 Görüntüleme

Göker Gözütok aynı zamanda Millet Bahçesine   hayırsever  Av. Mehmet Altun'un Milletbahçesine yapacağı caminin maliyeti ile ilgili eleştiri de gelmişti. 
Bu gelişmelerden sonra Kayserili iş insanı MHP görüşlü Göker Gözütok "İYİ Parti'ye mi geçiyor" şeklinde yorumlar fazlaca yapilmaya başladı.
Kendisiyle telefonda görüştüğümüz Göker Gözütok, yıllardır Milliyetçi Hareket çizgisinde hareket ettigini, partisinden kendisine gelen siyasette aktif rol alma tekliflerine sıcak bakmadığını, iddia edildiği gibi İYİ Partiye geçme gibi bir düşüncesinin olmadığını, siyasete de bu anlamda çok sıcak bakmadığını  söyledi.
Göker dernek kurmaktaki amaçlarının da kamu muteahhitlerinin içinde bulunmuş olduğu sıkıntıları gündeme taşımak olduğunu belirtti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *