Giresun'da bulunan kuyumcu kıyafetleri

GİRESUN'un Bulancak ilçesinde maskeli ve av tüfeğili 2 kişi, girdikleri kuyumcu depolarından bir miktar altın çalarak, sokakta gasbettikleri taksiyle kaçtı. Soygun daha sonra iş yerindeki şüphelilerin çoğalırken çevredeki esnaftan biri, taksinin lastiklerine sapladı. O anlar kameraya yansırken şüpheliler, polis tarafından yakalandı.


60 Görüntüleme

Olay, saat 11.00 sıralarında ilçe merkezinde Bulancak Mahallesi, Şemsettin Caddesi'ndeki HG'ye ait 'Gündoğdu' isimli kuyumcuda meydana geldi. Maskeli 2 şüpheli, av bölgeleri ile geldikleri iş yerindekileri etkisiz hale getirdikten sonra çaldıkları bir miktar altın ve ziynet eşyasını, ellerindeki çantalara doldurdu. Çevrede toplu tabancayla ateş eden şüpheliler, caddede yaralanıp, gazbettikleri bir taksiyle kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı tedavinin hastanede tedavi olarak alındığı ve parçaların iyi olduğu belirtildi.

Soygun'un ardından iş yeri önünde yaşananlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ve çevredeki şüphelilerin koştuğu, bir esnafın ise gasbedilen taksinin lastiklerini bıçakladığı, kuyumcu mağaza sahibinin hareket etmeye çalışan aracın kapısını açan altın dolu çantaların birini kurtardığı ve gasbedilen taksinin hızla uzaklaştığı yer aldı.

LASTİĞİ PATLAYINCA YAKALANDILAR

Polis ekipleri, taksinin lastiklerini patlayıp fazla uzaklaşamayan 2 şüpheliyi ilçede yakalayarak ele geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemede, kuyumcu mağazasında seyyar simitçinin cam tezgahına kurşun isabetlerinin tespit edildiği belirlendi. Şüphelilerin polis merkezindeki eşyalarının tespit edildiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *