FİBER HIZINDA ÜRETİYORLAR

“İsteyin fiber hızında üretim” sloganı ile yola çıkan Erat Kablo, alanında bilgi ve deneyim sahibi uzman ekibiyle, son teknolojik gelişmelere uygun makine ve yöntemler kullanarak 1998’den bu yana hizmet veriyor.


301 Görüntüleme

10 bin metrekare alandaki entegre tesislerinde, kendi bünyesinde Data&Lan kablo ve aksesuarları, fiber optik kablo ve aksesuarlarını üreten Erat Kablo, tecrübesi ve sunmuş olduğu yüksek kaliteli ürünler ile yurtiçi pazarının yanı sıra, dünya pazarında da 20’yi aşkın ülkede tercih ediliyor. Türkiye ve Avrupa’nın sayılı üreticilerinden olduklarını dikkat çeken Erat Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan, şunları kaydetti:

ULUSLAR ARASI KALİTE BELGELİ

“Telekomünikasyon sektörünün tamamına hitap eden geniş ürün yelpazesine sahibiz. Ulusal ve uluslararası gözetim firmalarının periyodik denetimleri sonucu aldığımız ISO kalite belgeleri, Erat Kablo markasına ve ürünlerine gösterilen güvenin bir ifadesi. Uluslararası ve yerli standartlara göre üretilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve isteklerine göre de üretim yapıyoruz. Üretimin her aşamasında ve özellikle son kontrolde modern cihazlarla test ettiğimiz yüksel kaliteyle müşteriye ulaşıyoruz. Dünya pazarında da 20’yi aşkın ülkede tercih edilen saygın bir marka haline geldik. Ürünlerimiz, hizmetlerimiz, satış sonrası destek ve müşteri memnuniyeti takibi politikalarımızla dünya pazarında ülkemizi en etkin şekilde temsil etmeyi görev edindik. Gelişen teknolojilerle paralel olarak ürün ve hizmet kalitemizi sürekli yenilemek ve kaliteden ödün vermeden, doğru ürünü doğru fiyatla müşterilerle buluşturmak için özveriyle çalışıyoruz.”

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *