Eski eşini öldüren şüpheli, eski eşini de tabancayla yaralamış

DÜZCE'de tartıştığı eski ev arkadaşı Özlem Alcan'ı (35) Seçil Başyurt'un (46) öldürdüğü, daha önce eski eşini tabancayla vurarak yaraladığı ortaya çıktı.


87 Görüntüleme

Olay, Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi'nde meydana geldi. Cezaevinde tanışan, yakın arkadaşı olan ve tahliye gören sonra bir süre aynı evde oturan Seçil Başyurt ve Özlem Alcan arasında husumet oluştu. Evlerini ayırma kararı alan kadınlardan biri, aynı apartmandaki başka daireye taşındı. Zaman zaman tartışan ikili, 4 Haziran'da yine karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eve giderken, top alan Seçil Başyurt, saat 18.00 sıralarında Özlem Alcan'ın evine giderken, 9 el ateş yönü kaçtı.

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Daha sonra polisi arayan Başyurt, Özlem Alcan'ı tabancayla vurduğunu söyledi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giden polis, Alcan'ı evde yatak odasında hareketsiz halde buldu. Alcan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan Seçil Başyurt, dünkü operasyonların ardından tutuklandı. Başyurt'un ifadesinde, Alcan'ın evleri ayrıldıktan sonra karşılaştığı yerlerde kendisine hakaret ettiği, bu hakaretlere artık dayanamadığı, bir anlık sinirle olayın gerçekleştiği öğrenildi.

ÇOK KEZ BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR

Öte yandan Seçil Başyurt'un daha önce eski eşini tabancayla vurarak yaraladığı için cezaevine girdiği ortaya çıktı. Başyurt'un cezaevinde kaldığı süreçte 'uyuşturucu ticaret yapmak' suçundan cezaevinde kalan Özlem Alcan ile aynı koğuşta olduğu ve ikilinin burada yakın arkadaşları öğrenildi. Cezaevinden tahliye edildikten sonra Başyurt ve Alkan'ın arkadaşlıklarının devam ettiği, Düzce'de aynı kişilerin kaldıkları ancak anlaşamayıp, evlerini ayırdıkları belirtildi. Alkan ile Başyurt'un daha önce de bakımlarının 'darp' ve 'hakaret' olduğundan şikayetçi oldukları ortaya çıktı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *