ERZURUM Hastaneye giderken hastanelik oldular

ERZURUM Hastaneye giderken hastanelik oldular


36 Görüntüleme

ERZURUM'da kamyonun çarptığı otomobilin sürücüsü Selçuk Kaplan ile eşi Zilfinur Kaplan yaralandı. Kaplan çifti, hastayı görmek için yola çıktıkları tedavi altına alındı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında, Palandöken ilçesi Kosova Caddesi kavşağında meydana geldi. Eşi Zilfinur Kaplan ile şehir hastanesine hasta ziyaretine gitmek için yola çıkan Selçuk Kaplan yönetimindeki 25 ABG 328 plakalı otomobil, ışıklardan temin edilen sağ şeritten gelen İlhan Selçuk idaresindeki kamyon arkadan yerleştirildi. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıyan kazada, otomobiller geri dönerek kara yolunda bir süre sürüklendi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, trafik ve polis ekipleri sevk edildi. Yoldan geçen yardımcıların yardımı ile arabalardan etiketlenen Kaplan çifti, ambulansla hasta görmek için yola çıktıkları hastanenin acil servisine kaldırıldı. Yaralı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis malzemelerinin çevreyi değiştirerek yolu trafiğe kapatıldı. Belediye ürünleri de yola dökülen cam silindi.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan kamyon şoförü İlhan Selçuk, "Trafik ışığı sarıdan kırmızıya dönüyordu. O süratli ben yavaştım" dedi.

Kazayı duyup olay yerine gelen Kaplan çiftinin yakınları arabaların hemen yanında birbirine sarılıp hayalini döktü. Ters dönen otomobillerin çekicileriyle ile yol yeniden ulaşıma açıldı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *