ERÜ’de “Tıp Fakültesi Proje Toplantısı” Yapıldı

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımları ile “Tıp Fakültesi Proje Toplantısı” gerçekleştirildi.


293 Görüntüleme

ERÜ Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, M. Hakan Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. C. Alper Kemaloğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayserili Hayırsever İş İnsanları katıldı.
Düzenlenen toplantıda konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “ Erciyes Üniversitesi gerek sanayide, gerek ticarette, gerekse de sosyal alanda üniversitenin etkisi her alanda görüyoruz. O yüzden Erciyes Üniversitesi’nin yenilenerek daha da büyümesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Toplantı, hayırseverlere plaket takdiminin ardından sona erdi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *