Engelliler Gününde Orhan Hakalmaz Rüzgârı Esti

Kayseri Erciyes Kültür Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel düzenlenen Orhan Hakalmaz konseri izleyicilerden tam not aldı.


239 Görüntüleme

Düzenlenen konsere Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Eşi Sümeyra Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,  İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdağan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa ve vatandaşlar katıldı. 


Katılımın yoğun olduğu konserde engelli vatandaşlar sahnede Orhan Hakalmaz’ın söylediği türküler eşliğinde dans etti. Eğlenceli anların kameralara yansıdığı konserde Hakalmaz, her yaştan izleyicisi olduğunu ve bu durumdan oldukça memnun olduğunu söyledi.  

 
Konserde konuşan Vali Gökmen Çiçek “Büyükşehir Belediye Başkanı’mızdan Orhan Hakalmaz’ın gelmesini siz istediniz. Kim gelsin diye sorduğumuzda “Orhan Hakalmaz gelsin” dediniz. Cenab-ı Allah bir uzvumuzda bir yeteneğimizi alırsa, diğer uzuvlarımıza kuvvet veriyor” ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ama engelleri aşmak için her türlü çareye başvuran, engelsiz bir hayat için uğraşan başkanlar olarak bugününüzü kutluyorum. Sizi bir gün değil her gün hatırlayanlardan olacağız” dedi.

Konseri dinlemeye gelen engelli bir vatandaş “ Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan bu konserde bulunmaktan çok mutluyuz. Bizi düşünmeleri ve böyle şeyleri organize etmelerinden çok mutluyuz” dedi. 
 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *