DİYARBAKIR Akrabaların silah, bıçak ve sopalı kavgasında ölü sayısı 2'ye çıktı

DİYARBAKIR Akrabaların silah, bıçak ve sopalı kavgasında ölü sayısı 2'ye çıktı


65 Görüntüleme

DİYARBAKIR'da akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle ortaya çıkan, silah, bıçak ve sopalı kavgada Sıdıka Kaya'nın daha sonra tedavi gören Mehmet Kaya (44) da kaybettiğini söyledi. Olayla ilgili olarak toplanan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 3'ü ise yurt dışı çıkış yasağı konutlarını terk etme olmak üzere adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, 30 Temmuz sabah saatlerinde Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Şehitlik Caddesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akraba iki birey bireyleri, yolda karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma, silah, bıçak ve sopaların kavgaya dönüşmesi. Kavgada 2'si geçerken, toplam 7 kişi yaralandı, 3 araç da zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan Sıdıka Kaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

4 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan Mehmet Kaya da bu sabah hayatlarını kaybetti. Kaya'nın cenazesi, Otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından toplanan 5 şüpheli emniyet operasyonu tamamlandı. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, 3'ü ise yurt dışı çıkış yasağı ve konutlarını terk etmemek üzere adli kontrolle tahliye kararı verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *