Cumhur İttifakı, Özvatan’da buluştu

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’in düzenlediği iftarda Cumhur İttifakı’nın paydaşları bir araya geldi. İftar sonrası konuşan Başkan Demir, birlik ve beraberliğin böylesine günlerde çok önemli olduğunu söyledi.


274 Görüntüleme

Özvatan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı Cumhur İttifakı’nın iki ortağını buluşturdu. Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’in ev sahipliği yaptığı programa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, ilçe belediye başkanları, KAÇEP Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Cumhur İttifakı’nın en uyumlu olduğu şehrin Kayseri olduğunu söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: “Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın herhalde en uyumlu birbirinin ayağına bulaşmadan hep birlikte çalışmayı kendine ilke edindiği uygulanan şehir Kayseri’dir. Cumhur ittifakı 17-0 diye burada zikrederiz. Bunu laf olsun diye de söylemiyoruz. Adeta tek bir siyasi partiymiş gibi, tek bir belediyeymiş gibi davranıyoruz. Ne isterse biz yardımcı oluyoruz ne istersek onlar bize yardımcı oluyorlar” dedi.
Uyum kültürü içerisinde birlikte olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç: “Halit Başkan gördüğünüz gibi tüm dostlarımızı bir araya getirmiş say say bitmiyor.  Birlik ve beraberliğin temsili olmuş, ramazanın rahmet, bereket hanesini iftar vesilesiyle de olsa bir araya getiriyor muhabbete vesile oluyor. İşte bu anlayış içerisinde geçen malum Pınarbaşı'ndaydık. Burada Özvatan belediye başkanımızın çalışkan, tuttuğunu koparan yaklaşımıyla gerçekleştirdik. Ben bunu hep severek söylüyorum. Kadir gecesinin gölgesi üzerimize düştü. Kadir gecenizi tebrik ediyorum. Ramazan ayına ulaşıp bayrama erişmelerini temenni ediyorum. Buraya gelmeden önce bir polis şehidimizle ilgili söylemiştim, onu karşıladık. Boğazyanımıza uğurladık. Şehitlerimize rahmet diliyorum. ‘O şehitlerimiz olmazsa biz olmazdık’ düşüncesi içerisindeyiz. Gazilerimize sağlıklı huzurlu ömürler temenni ediyorum. Bu ülke bayrağı, vatanı, devleti ve milleti için ben varım diyen yiğitlerle dolu. Özvatan’da bunun en önemli simgelerinden birisi. Buranın yiğit insanlarına teşekkür ediyorum.  16 ilçe başkanımızı bağrımıza basarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
“CUMHUR İTTİFAKI’NIN OYU %84.1’DİR”
 Cumhur ittifakından oldukça memnun olduklarını dile getiren Başkan Demir: “Memduh başkanıma yakınlığından dolayı çok teşekkür ediyorum.  Burada önemli olan Ramazan ayı vesilesiyle birlikte olabilmek. Hizmetlerde önemli ama birliğimizin beraberliğimizin şu günler itibariyle daha önemli olduğu kanaatindeyim. Herhangi bir sıkıntımız, problemimiz yok. Gerek büyükşehrimizdeki meclisimizde ve hizmetlerinin akışında ve gerekse Özvatan adına yapılan hizmetlerden dolayı Cumhur İttifakı’ndan  memnunuz. Özvatan Cumhur İttifakı’nın 2 kere 2’nin 4 ettiği yerlerden bir tanesi. Onun için biz Özvatan adına da iftiharlarımızı da iletmek istiyoruz. Cumhur İttifakı’nın AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve birazda üzerine koyduğunuz zamanki oyu burasıdır. Türkiye genelindeki oyu %84.1’dir” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *