CHP adayı Ömer Ünal'ın provokasyonu Konya’da tutmadı!

CHP’nin Konya 4. sıra milletvekili adayı, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden korkunç bir iddiada bulundu. Konyalı vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu’nun Konya mitingi ile ilgili skandal iddiayı ortaya atan Ömer Ünal’a sert tepki gösterdi.


478 Görüntüleme

Erzurum Yeni Miting Alanı'nı dolduramayacağını anlayınca miting alanında varamadan otobüs üstünde konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da bir gurubun tepkisi ile karşılaşmış, kısa süreli arbede sonrası yaşanan olaylar polis tarafından engellenmişti. AK Parti’nin dev İstanbul mitingini gölgelemek için İmamoğlu ve CHP’lilerin büyütmeye çalıştığı gelişmenin ardından yeni bir provokasyona daha imza atıldı.

KONYALI VEKİL ADAYI KONYA’YI HEDEF GÖSTERDİ

Ekrem İmamoğlu’nun bugün Konya’da düzenlediği miting öncesi Konya Valiliği ve Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından sıkı önlemler alınmasına rağmen yeni bir mağdur edebiyatı oluşturmak isteyen bazı isimler akıl almaz iddialarda bulundu. CHP’nin Konya’da 4. Sıradan aday gösterdiği Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, skandal bir iddia ortaya atarak provokasyona zemin hazırladı.

KONYALILARI VE İL BAŞKANINI HEDEF ALDI

Sosyal medya hesabından başta Konyalıları ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı hedef gösteren Ömer Ünal: “Biraz sonra 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sn Ekrem İmamoğlu Bey’in yapacağı Konya Buluşması programı için aldığım istihbarat bilgisi; Ak Partili 25 veya 30 kişilik bir grup miting içerisinde PKK lehine slogan atarak halkı kışkırtarak olay çıkarmaya çalışacaklardır. Konya Valiliğine ve Emniyet Müdürlüğüne bu hassas süreçte güveniyorum. Şunun bilinmesini isterim ki en başta Ak Parti Konya il başkanı Hasan Angı olmak üzere tüm provokatör söylemlerde bulunanlar olası bir hadisede baş sorumludurlar” ifadelerini kullandı. Ömer Ünal’ın bu asılsız iddiası Konyalılar tarafından büyük tepki çekti.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *