Büyükşehir’de Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda “taş mastik” asfalt çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda taş mastik aşınma tabakası serimi olan sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.


234 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ‘yol medeniyettir’ anlayışı kapsamında, 9 Ekim 2023 Pazartesi günü başlatılacak çalışmalar ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Sanayi Odası Önü Köprülü Kavşak inişinden, Kızılırmak Caddesi altgeçide kadar olan 1 kilometrelik kısımda, çift yönlü olarak aşınma tabakası yapılacak.Toplam 1850 metre uzunlukta 2 ila 5 şerit sayısına sahip, genişliği 16 metreyi bulan yolda taş mastik aşınma tabakası serimi yapılacak. İlk olarak Kartal Kavşağı’na gidiş istikametinde işe başlanması planlanırken, 4 gün içinde çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Çalışmalar taşıt trafiğinin en az olduğu akşam 21.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında gece gerçekleştirilecek.
Çalışmalar sırasında trafik akışının sağlanması için gerekli yatay ve düşey işaretlemeler yapılarak, çalışmalar esnasında oluşabilecek çevresel sorunlara yönelik gerekli tüm tedbirler alınacak

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *