Bursa'nın ticaretinin 2 paketi; Operasyonda 1'i çalıntı 3 tabanca da ele geçirildi

Bursa'nın ticaretinin 2 paketi; Operasyonda 1'i çalıntı 3 tabanca da ele geçirildi


129 Görüntüleme

BURSA'daki ticaretinin saklanmasından alınan İbrahim Ant ile Recep Aydın tutuklandı, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 2 şüphelinin ise emniyetteki operasyonları sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Nilüfer İlçe Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, ekonomik ticarete yönelik çalışmalarda, Alaaddinbey Mahallesi'nde daha önceden de yetiştirildiği ticarette kaydedilen İbrahim Ant'ın satışı yönünde bilgi aldı. Teknik ve fiziki takibe alınan şüpheli, kendisini takip eden polisleri fark edince kaçtı. Takibin ardından şüphelilerin üzerinde bir miktar esrar ele geçirildi, evde operasyon gerçekleştirildi. Evdeki Recep Aydın ile İbrahim Ant'ın kız arkadaşı S.Ö. gözaltına alınırken; aramada 230 gram esrar, 3 hassas terazi ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan incelemede tabancalardan birinin İstanbul Bayrampaşa'daki bir ikametten çalındığı belirlendi. Emniyetteki işlemler tamamlanıp adliyeye sevk edilen şüphelilerden İbrahim Ant ve Recep Aydın, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı, S.Ö. ise adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, ticareti artırmaya yönelik, dün saat 22.00 sıralarında Gümüştepe Mahallesi'nde sağlanan ticaret bilgisinin ardından ekipler çalışması başlatıldı. Çukurbağlar Sokak'ta HT ve MY isimli şüphelileri yakalayan ekipler, MY'ye ait araçta 28 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi. Şüphelinin ifadesinde hapları HT'den satın alındığının bildirilmesi üzerine, şüphelinin içeride yapılan aramada 1526 yeşil reçeteye tabi hap ile harcandığından elde edildiği tahmin edilen 10 bin 415 lira ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *