Başkan Yalçın, kütüphane yapım çalışmalarını inceledi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Mevlana Mahallesi’nde yapımı devam eden kütüphane yapım çalışmalarını yerinde inceledi.


189 Görüntüleme

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, hayırsever desteği ile Mevlana Mahallesi’nde yapımı devam eden kütüphanenin çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yalçın, “ Sayın Mehmet Karamercan’ın bizi ziyarete geldiğinde burada bir kütüphane yapma fikri ortaya çıkmıştı. Sağ olsunlar kendisi Oğuzhan kardeşimle birlikte bu kütüphaneyi temelinden çatıdaki kiremitlerine kadar tek tek ilgilenerek bu safhaya getirdiler. Hayırseverlerimiz bütün malzemeleri en ince ayrıntısına kadar kendileri beğenip en kalitelerinden tercih ettiler. İnşallah okulların açılmasıyla birlikte hizmete girecek” dedi.
Kütüphane hakkında bilgiler veren Başkan Yalçın, şöyle konuştu: “Burada engelliler ve çocuklar için ayrı ayrı bölümler var. Bununla birlikte lise ve üniversite öğrencileri için üst katımız hazırlanıyor. Karamercan ailesini tebrik ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin, Mevlana Mahallemize de hayırlı olsun.”

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *