Başkan Çolakbayrakdar, Dost Market’i ziyaret etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dost Market’i ziyaret etti.


255 Görüntüleme

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Seyrani Mahallesi’ndeki Dost Eli ile Dost Mağaza’sını ziyaret etti. Mağazanın nasıl çalıştığı hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan sınırları içerisinde tespit edilmiş ailelerin ihtiyaçlarına yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. ‘Kocasinan Gönüllüsü’ adı altındaki tüm hayırseverlerimizle el birliği içerisinde ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Bu doğrultuda yine örnek olan ‘Dost Market’imizle Kocasinan’da uzatmadık el, dokunmadık gönül bırakmamanın çabası içerisindeyiz. Bütün amacımız; şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacak hizmetler üretebilmektir ve Kocasinan’da her hanenin mutlu olmasıdır” ifadelerine yer verdi.
Marketi çok beğenen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *