Başkan Çolakbayrakdar: “Çözüm Merkezimize 312 bin vatandaşımız şikâyet ve taleplerini iletti”

Başkan Çolakbayrakdar: “Çözüm Merkezimize 312 bin vatandaşımız şikâyet ve taleplerini iletti”


117 Görüntüleme

 Kocasinan Belediyesi’nce vatandaşların taleplerinin belediyeye hızlı bir şekilde iletilebilmesi adına 2016’da başlatılan ‘Çözüm Merkezi’ projesinin 8’nci yılı için düzenlenen toplantıda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, faaliyete başlanılan tarihten bu yana 312 bin civarında vatandaşın Çözüm Merkezi üzerinden şikâyet ve taleplerini ilettiğini söyledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2016 yılında faaliyete geçirilen Çözüm Merkezi’nin 8’inci yılı sebebiyle Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.
Çözüm Merkezi’nin faaliyet göstermeye başlamasından bu yana 312 bin civarında vatandaşın başvurduğu, şikayet ve taleplerini ilettiğini söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Projemiz, vatandaşın hizmeti daha iyi bir şekilde alabilmesi açısından sarf edilen çabanın bir göstergesidir. Aynı zamanda belediyeyle vatandaş arasındaki diyalog köprüsüdür, vatandaşlardan gelen taleplerin tamamı şikâyetlerden oluşmuyor tabii ki. Bu projemizin en önemli eşik noktaları da 6 Şubat depremiyle pandemi dönemiydi ve hızlı reaksiyon verebilmemiz adına etkili olmuştur” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *