Başkan büyükkılıç, yeşilhisar yüzme havuzu’nun açılışına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanan Yeşilhisar Yüzme Havuzu Açılış Töreni’ne katıldı.


257 Görüntüleme

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK’in bünyesinde hizmet verecek olan Yeşilhisar Yüzme Havuzu resmi tören ile açıldı. Yüzme havuzunun açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve S. Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, daire başkanları, genel müdürler ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Denizi olmayan Kayseri’de yüzme sporunda dereceye giren sporcular yetiştiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’de deniz yok ama Türkiye ve dünya derecesine giren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Spor A.Ş.’mizin yaptığı çalışmalarda gençler yetişiyor, yüzme sporunda başarıdan başarıya koşan yavrularımız yetişiyor. Yüzme için ne lazım, şort lazım, kadın kooperatifi başkanım 250 tane alıyorum, bu bir sipariştir. Yeşilhisar’ımızda yüzmeyen kalmasın. Bone de üretsinler, onu da alalım. Ayrıca burası yılsonuna kadar ücretsizdir. Havuzumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
‘HAVUZUMUZ, 12 AY, 24 SAAT HİZMET VERECEK HALE GELDİ’
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ise “Memduh başkanımın ağabeyliğinde 16 ilçe belediye başkanımızla bir ahenk içinde arı gibi çalışıyoruz. Bu birlikteliğin, ahengin orkestra şefinin notaları çok iyi bildiğinden kaynaklandığı kanaatindeyim, kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
Başkan Büyükkılıç’a, ilçeye yaptığı yatırımlar nedeniyle teşekkür eden Taşyapan, “Tarımda, turizmde, ilçe merkezinde yapılan yatırımlarla ilgili ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Havuzumuz, 12 ay, 24 saat hizmet verecek hale geldi, onun için teşekkür ediyorum. Bu ilçenin ihtiyacı olan her neyse yapmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel günleri bize yaşattığınız için Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyor, birlik, beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *