Başkan Büyükkılıç, Yemliha mahallesini ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesindeki Yemliha Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.


177 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Yemliha Mahallesi’ne ziyarette bulunarak, vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek, taleplerini yerine getirdi. Başkan Büyükkılıç, Yemliha Mahallesi sakinlerinin mahalleye Ziraat Bankası ATM kurulması talebi karşısında anında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
'ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPMAYA VARIZ'
Yemliha Mahallesi ziyaretinde konuşan Başkan Büyükkılıç, ihtiyaçların giderilmesi noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirerek, “Sizlere teşekkür ediyoruz. Bizi her zaman geldiğimizde bağrınıza basıyorsunuz. İnsan yaşadığı sürece ihtiyaçlar bitmez. Önemli olan onu çözme yönünde iyi niyetle irade göstermek. Yaklaşık 30 yıldır kayıtsız, şartsız destek veriyorsunuz. Biz de sizlere minnettarız, üzerimize ne düşüyorsa yapmaya varız” dedi.
Yemliha Mahalle Muhtarı Ömer Topal ise,“Memduh Başkanıma Köprüağzı Kümeevler suyunu çektiği için, 40 senelik sorunumuzu çözdü, teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *