Başkan Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret ederek vatandaşla buluştu.


206 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, ilçede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Bu güzel, şirin mahallemizde gerçekten zenginliklerin olduğu, gönül zenginliğinin de ön plana çıktığı bu güzel beldemizde yapılan doğalgaz çalışmaları sonrası asfaltla ilgili eksiklerimizi gidermek amacıyla 10 bin ton asfalt kullanılıyor maşallah. Allah bereket versin, kaynak lütfetsin diyoruz. Ayrıca burada yapmış olduğumuz bir yüzme havuzumuz söz konusu, o da tamamlandı. Başkanımıza her zamanki bizlere olan sıcak ilişkileriyle, uyumlu çalışmalarıyla teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz 25 milyon TL’lik çalışma. Elhamdülillah yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz, hem merkezimizde hem taşramızda” dedi.
Akkışla Kadın Kooperatifi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Akkışla’mızdayız. Akkışla Kadın Kooperatifi, öncelikle sayın valimizin kulaklarını çınlatarak sözümüze başlıyoruz. Kooperatifimiz Akkışla’mızda bir ihtiyaca cevap veriyor. Hem okullarımıza yemeklerini sağlıyor, hem burada üreterek kazanıyor. Kendilerini tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı valimize, belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *