Başkan Büyükkılıç, esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı 41 esnaf odasının başkanları ile bir araya geldi.


229 Görüntüleme

Talas Erguvan’da gerçekleşen programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır ile birliğe bağlı 41 esnaf odası başkanı ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen ile daire başkanları katıldı. Burada esnaf odası temsilcilerine seslenen Başkan Büyükkılıç,  “Cenab-ı Allah huzurumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Eğitim öğretim dönemi başlıyor, üniversitelerimiz, orta öğretimimiz açılıyor derken bir hareketlilik de başlıyor. Her kesimin kendine özgü yapması gereken çalışmalar var. Ayrıca deprem döneminde özellikle vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, Allah bir daha bizleri o tablo ile karşı karşıya getirmesin” dedi.
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ise Başkan Büyükkılıç’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Sayın başkanımız telefonun ucunda, bir sıkıntımız olduğunda hemen talimatı veriyor. Çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *