Başkan Büyükkılıç, Antakya Medeniyetler Korosu konserine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen Antakya Medeniyetler Korosu konserine katıldı.


195 Görüntüleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek, eşi Sümeyra Çiçek ile birlikte, Talas Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Antakya Medeniyetler Korosu konserine katıldı.15 yıl önce Hatay’da tanıştığı Başkan Büyükkılıç’a, bir parça armağan eden Koro Şefi Yılmaz Özfırat, “Bundan yaklaşık 15 yıl kadar önceydi. Hatay’da tanıştım, ilk tanıştığımda o kadar samimi, o kadar içten bana ağabeylik gösterdi ki, o gün bugündür dostluğumuz hiç bitmedi. Her yerde, her fırsatta bana sahip çıktı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh ağabeye bir parça armağan etmek istiyorum. Güzel ağabeydir, can ağabeydir” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Yılmaz hocamın şahsında tüm ekibi bağrımıza basıyoruz, acılarınızı paylaşıyoruz. Kayseri’mize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *