Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.


270 Görüntüleme

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nda yeniden şekillenen yönetim kurulunun ilk toplantısı İl Binası Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy ve AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, el ele gönül gönle hayırlı ve güzel hizmetler gerçekleştirebilme temennisinde bulunarak, “Bundan sonraki süreçte de değerli il başkanımızın başkanlığında daha fazla çıtayı ve bayrağı yukarıya çekmek hepimizin görevi olmalıdır. Cenab-ı Allah başarılara hepimizi layık kılsın. İnşallah el ele gönül gönle hayırlı ve güzel hizmetlere diyorum. Allah mahcup etmesin” dedi. 
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise katılımcılara teşekkür ederek “İnşallah bundan sonraki süreçte Kayseri siyasetinde çalışacak çok güzel bir teşkilatımız var. Bu teşkilatla ilk tanışma toplantımız. Sizler de şeref verdiniz. Hak yolunda çalışacağız, üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *