Başkan Büyükkılıç, 2’ncisi düzenlenen Elma ve Turizm Festivali’ne katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen Elma ve Turizm Festivali’ne katıldı.


251 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Yahyalı Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen Elma ve Turizm Festivali’ne katılarak, Yahyalı’daki vatandaşlarla bir araya geldi. Festival hakkında konuşan Başkan Büyükkılıç, “ Yahyalı muhteşemsiniz. Kayseri’mizin manevi sigortasısınız. Sizleri çok seviyoruz. Buraya gelince gönlümüz ferahlıyor. Buraya gelince adeta sıkıntılarımız yok oluyor. Elma Festivali vesilesiyle bir araya gelen herkesi selamlarken, görüyorum ki birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmuş durumda festival. Her birinizi bağrıma basıyorum. Bizlerle uyum içerisinde çalışan, ülkesi için çırpınan kıymetli başkanım Esat Kardeşime özellikle teşekkür ediyorum. Sizler ona güç verirken, bizlerde el ele verme suretiyle Yahyalımız için ne gerekiyorsa, onu yapma yönünde hep beraber yardımlaşıyor, dayanışıyoruz. Bu anlayış içerisinde değerli bakanlarımızla, milletvekillerimizle, siyasi dostlarımızla bir araya gelmek suretiyle Allah’a şükürler olsun. Ay yıldızlı Türk Bayrağı’nın altında vatanına, milletine bağlı bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Kayseri’miz 16 ilçesiyle, tüm güzellikleriyle el ele veriyor” dedi.
‘TAM BİR TURİZM BÖLGESİ’
Büyükşehir Belediyesi olarak, kentte çalışmalar yaparken Yahyalı’nın maddi manevi Kayseri’ye desteklerinin herkesin farkında olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Eskiden Yahyalı denilince aklımıza elma ve halı gelirdi. Şimdi maşallah Esat başkanımız hepsini anlattı. İyi bir turizm destinasyonu. Tam bir turizm bölgesi. Bunların yanında en önemlisi bir enerji koridorunda, enerji bölgesinde bulunuyoruz. Ülkemize ve şehrimize elbette katkısı göz ardı edilmeyecek şekilde. Sizleri bağrıma basıyor, böyle anlamlı ve gerçekten birliğimize vesile olacak festivalden dolayı değerli başkanımıza ve ekibine katkısı olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *