Yükleniyor
Yükleniyor
Uraloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası'nda Vali İlhami Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın da katılımıyla İl Koordinasyon Toplantısı'nı gerçekleştirdi.
Daha sonra Gebze-Darıca Metro Hattı Test Sürüşü Programı'na katılan Uraloğlu, Bakanlık olarak özellikle metropol şehirlerde yaşayanların trafik sorununun çözümü için önemli kent içi raylı sistem projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.
Türkiye genelinde tamamlayarak hizmete sundukları kent içi raylı sistem hattı uzunluğunun 434 kilometre olduğunu aktaran Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı da dahil Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da 73,4 kilometre kent içi raylı sistem hattının yapımını da sürdürdüklerini belirtti.
0 Yorum:
Yorum Bırakın