AYSERİ’DE BİR İLK: ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NDE RAGBİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

AYSERİ’DE BİR İLK: ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NDE RAGBİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI


34 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından Kayseri’de ilk defa yapılacak ve 16 ilden 450 sporcunun katılacağı 7’li Ragbi U21 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde çeşitli branşlardaki ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının tercihi olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan 1850 metre yükseklikte doğa ile iç içe bir spor hizmeti sunan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, profesyonel takımları ağırladığı kamplarla dolu dolu geçen yaz sezonunun ardından, dev spor organizasyonlarının adresi oluyor.

Yeni bir şampiyonaya hazırlanan 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından 26-27 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek 2024 7’li Ragbi U21 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası nefes kesecek.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin uluslararası standartlara sahip sahalarında oynanacak 7’li Ragbi mücadeleleri heyecan dolu bir rekabete sahne olacak.

Ülke genelinden Ragbi tutkunlarının ilgiyle takip edeceği şampiyonayı, Kayserili sporseverler de Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bizzat takip edebilecek.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *