Asır Mobilya, ABD Dahil 21 Ülkeye İhracat Yapıyor

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı özelliğini taşıyan İstanbul Mobilya Fuarı’nda stant açan Asır Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çanakçıoğlu, toplamda 21 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. Çanakçıoğlu, “Başta ABD, İsrail, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, Fransa, Rusya, Kazakistan, Suudi Arabistan gibi 21 ülkeye ihracat yapıyoruz. Fuar ilk gün olmasına rağmen gerçekten yoğun geçiyor” dedi.


231 Görüntüleme

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı, bu sabah kapılarını açtı. Fuarda Kayseri’de üretim yapan yaklaşık 180 mobilya firması da yerini aldı. Avrupa’nın en büyük mobilya fuarları özelliğini de taşıyan fuarda stant açan Asır Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çanakçıoğlu, kurum hakkında bilgi verdi. 68 yıllık bir firma olduklarını belirten Çanakçıoğlu, ihracat ağırlıklı üretim yaptıklarını söyledi. Çanakçıoğlu, “Asır Mobilya bir aile şirketi kuruluşudur. İsmiyle özdeşleşmiş 68 yıllık bir firma. Şuna da 250 çalışanımız var. Aşağı yukarı 21 ülkeye ihracat yapıyoruz. Başta ABD, İsrail, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, Fransa, Rusya, Kazakistan, Suudi Arabistan gibi 21 ülkeye ihracat yapıyoruz. Fuar ilk gün olmasına rağmen gerçekten yoğun geçiyor. Yurt dışından gelen misafirlerimiz yurt içindeki misafirlerimizden daha fazla, ama şuan daha bakıyorlar. Talep çok var yarından sonra satışlar da başlayacak inşallah” şeklinde konuştu. 


Geçen seneki fuar sonrası hemen ARGE çalışmalarına başladıklarını bu fuardan sonra da 2024 yılı için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Çanakçıoğlu, “Geçen sene fuar bitti ARGE ürünlerine çalışmaya başladık. O fuardan sonra son sürat müşterilerimiz devam etti. Bu fuar da biter bitmez yeniden 2024’ün çalışmalarına başlayacağız. Asır Mobilya şu anda kanepe başta olmak üzere koltuk, yatak odası, yemek odası üretiyor. Bu sene yatak ve bazaya da girdik” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *