Arkadaşının otomobiliyle motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı

ADANA'da içki içtikten sonra sevgilisi Bahar T.'yi (20) ayrılmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.'nin otomobilini haberlerin esnekliğini alıp mekandan ayrıldı.


51 Görüntüleme

Kavşakta çarptığı Suriye uyruklu motosikletli Ziyad S.'nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı. Polis tarafından ayrılması, ifadesinde, “Saate baktığımda motosikletliyi yerine koydum. Olayın şokuyla ve kalabalıktan kaçtım” diyen şüpheli, tutuklandı.

Kaza, 21 Nisan'da saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki kavşakta meydana geldi. Üniversite öğrencisi İzzet Sefa R., sevgilisi Bahar T. ve diğer arkadaşlarıyla bir mekanda buluşup, içki içti. Bir süre sonra Bahar T. eve gitmesi gerektiğini söyleyip, sevgilisi İzzet Sefa R. ile birlikte masadan kalktı. İzzet Sefa R., buluştuğu arkadaşlarından Ezgi M.'nin 01 BBB 83 plakalı otomobilini, habersiz bir şekilde alıp, mekandan ayrıldı. İzzet Sefa R., kavşakta dikey olarak direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobille önce motosikletli Ziyad S.'ye, ardından da 3 otomobile katıldı. Kazada, motosikletten düşen Suriye uyruklu Ziyad S., başını asfalta çarparak ağır yaralandı. Şüpheli İzzet Sefa R. ise otomobili ve sevgilisini bırakıp yaya olarak kaçtı.

AMELİYATA ALINDI, KURTARILAMADI

Diğer yaralıların ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Ziyad S. ile araç sürücülerinden Yakup Yaşar T. (33) Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ziyad S., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polisin bilgisine başvurduğu Bahar T., İzzet Sefa R.'nin ayrıldığı öne sürüldü. Olayla ilgili çalışmayı başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, İzzet Sefa R.'yi yakaladı.

'BAHAR'IN ARACI ALDIĞIMIZI SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM'

Polis tarafından götürülen İzzet Sefa R. ifadesinde, “Kız arkadaşımı bırakmak için mekandaki valeden anahtarı satın aldım. Bahar'ın aracı satışını söylediğini düşünüyordum. Saate baktım sırada motosikletliyi yerine koydum. Olayın ardından şokla ve kalabalıktan kaçtım. Pişmanım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İzzet Sefa R., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *