ANAMOB 2026 İÇİN SON 30 GÜN: 5 YILLIK BİRİKİM TİCARETİN MERKEZİNDE BULUŞUYOR

ANAMOB 2026 İÇİN SON 30 GÜN: 5 YILLIK BİRİKİM TİCARETİN MERKEZİNDE BULUŞUYOR


44 Görüntüleme

ANAMOB 2026 İÇİN SON 30 GÜN: 5 YILLIK BİRİKİM TİCARETİN MERKEZİNDE BULUŞUYOR

Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve KAYMOS – Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği iş birliğiyle düzenlenen ANAMOB – Anadolu Mobilya Fuarı, 5. yılında Kayseri’nin güçlü mobilya üretim altyapısını Türkiye ve dünya pazarlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Üretimle tasarımın, üreticiyle profesyonel alıcının aynı ticaret platformunda buluştuğu ANAMOB 2026 için geri sayımda son 30 güne girildi.

7–11 Ekim 2026 tarihlerinde Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ANAMOB, beş yıl önce Kayseri’nin üretim gücünü daha geniş pazarlara taşıma hedefiyle yola çıktı. Bugün ise yalnızca ürünlerin sergilendiği bir fuarın ötesinde; üretici, profesyonel alıcı, ithalatçı, distribütör ve sektör temsilcilerini aynı ticaret zemini üzerinde buluşturan güçlü bir organizasyon yapısına ulaştı.

Nobel Expo’nun ulusal ve uluslararası fuarcılık deneyimi ile KAYMOS’un sektör gücü ve üretici ağıyla büyüyen ANAMOB, 5. yılında geçmiş dört organizasyondan edinilen deneyimi yeni pazar ve ticaret hedefleriyle bir araya getiriyor.

5. YILDA ODAK: DAHA FAZLA TİCARET, DAHA FAZLA PAZAR

ANAMOB 2026’nın hazırlık sürecinde yurt içi ve yurt dışı profesyonel ziyaretçi çalışmalarına ağırlık veriliyor. Türkiye genelinde sektör profesyonellerine yönelik çalışmalar sürdürülürken, uluslararası pazarlarda profesyonel alıcı, ithalatçı, distribütör ve satın alma karar vericilerine yönelik tanıtım ve alım heyeti faaliyetleri devam ediyor.

Fuarın temel hedefi net: Kayseri ve Türkiye’nin mobilya üretim kapasitesini, tasarım gücüyle birlikte yeni ticari bağlantılar kurabilecek nitelikli alıcılarla buluşturmak.

Dijital pazarlamadan doğrudan iletişim çalışmalarına, uluslararası alıcı programlarından sektörel tanıtımlara kadar farklı kanallarda yürütülen çalışmalar, fuara kalan son 30 günlük dönemde daha da yoğunlaştırılıyor.

ÜRETİMLE TASARIM, KAYSERİ’DE TİCARETLE BULUŞACAK

Türkiye mobilya sanayisinin önemli üretim merkezlerinden Kayseri; güçlü üretim altyapısı, ihracat tecrübesi, ürün çeşitliliği ve gelişen tasarım anlayışıyla ANAMOB’un en önemli gücünü oluşturuyor.

ANAMOB 2026, üreticilerin yalnızca ürünlerini sergilediği değil; üretim kabiliyetlerini, tasarım anlayışlarını ve yeni koleksiyonlarını ticari fırsata dönüştürebilecekleri bir iş platformu oluşturuyor.

Profesyonel alıcılar açısından ise aynı çatı altında güçlü üreticilere, farklı ürün gruplarına ve yeni tedarik olanaklarına doğrudan ulaşma imkânı sunuyor.

Bu yapısıyla ANAMOB, beş yıldır hem üreticinin hem alıcının kazandığı bir ticaret modeli geliştiriyor. Üretici yeni müşterilere ve pazarlara ulaşırken; profesyonel alıcı doğru üretici, yeni koleksiyon ve alternatif tedarik kaynaklarıyla buluşuyor.

DÖRT YILIN DENEYİMİ, BEŞİNCİ YILIN GÜCÜ

ANAMOB’un beşinci yılı, organizasyon açısından önemli bir eşiği temsil ediyor.

Geride kalan dört fuarda edinilen saha deneyimi, sektörle kurulan güçlü bağlar ve geliştirilen ulusal ve uluslararası ticaret ağı, 2026 organizasyonunun hazırlık sürecine doğrudan yansıyor.

Beşinci yılında ANAMOB artık yalnızca büyümeyi değil; üretimle tasarımı, üreticiyle alıcıyı, Kayseri’nin üretim gücüyle dünya pazarlarını daha güçlü ve sürdürülebilir bir ticaret ağı içerisinde buluşturmayı hedefliyor.

KAYSERİ’NİN KURUMSAL GÜCÜ ANAMOB’UN YANINDA

ANAMOB 2026, sektörün yanı sıra Kayseri’nin üretim, ticaret ve yerel yönetim ekosistemini temsil eden kurum ve kuruluşların desteğiyle 5. yılına hazırlanıyor.

Kayseri OSB, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Hacılar Belediyesi, Talas Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve T.C. Kayseri Valiliği’nin destekleriyle gerçekleştirilecek ANAMOB 2026; kamu, yerel yönetimler, sektör temsilcileri ve üreticileri Kayseri mobilya sanayisinin ortak hedefleri etrafında buluşturuyor.

Bu güçlü iş birliği, ANAMOB’un yalnızca beş yıldır devam eden bir fuar olmasının ötesinde; Kayseri’nin üretim gücünü, tasarım kabiliyetini ve ihracat potansiyelini ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyan güçlü bir ticaret platformu haline gelmesine katkı sağlıyor.

Fuar tarihine kadar devam edecek son 30 günlük süreçte profesyonel ziyaretçi, uluslararası alım heyeti, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri yoğun şekilde sürdürülecek.

ANAMOB 2026 – 5. Anadolu Mobilya Fuarı, 7–11 Ekim 2026 tarihlerinde Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde sektörün üretim gücünü, tasarımı, yeni pazarları ve ticaret fırsatlarını bir kez daha aynı çatı altında buluşturacak.

Organizatör: Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş.

İş Birliği: KAYMOS – Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği

Destekleyen Kurumlar: Kayseri OSB, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Hacılar Belediyesi, Talas Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, T.C. Kayseri Valiliği

ANAMOB 2026 – 5. Anadolu Mobilya Fuarı

7–11 Ekim 2026 | Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi

5 yıldır üretimle tasarımın, üreticiyle alıcının buluşma noktası.

Kayseri’den dünyaya, üretimden ticarete ANAMOB.

 

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *