Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZHASEKİ: “TÜM MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, dün Cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan Camii çıkışında Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen elim kaza ile ilgili açıklamalarda bulundu.


547 Görüntüleme

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, dün Cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan Camii çıkışında Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen elim kaza ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özhaseki; “Tüm milletimizin öncelikle başı sağ olsun. Ölen Komutanlarımıza genç mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Geride kalanlara Allah sabır versin.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’de neredeyse 50 yıldır süren bir terörle mücadele olduğunu dile getiren Özhaseki; terörle mücadelede ordumuzun her an teyakkuz halinde olduğunu, bir taraftan ordumuzun kendi içinde daha güçlü olmanın yollarını aradığını, diğer taraftan da komutanlarımızın birliklerini sık sık denetlediklerini sözlerine ekledi.

Ordumuzun teröre karşı hazırlıklı olmak için elinden gelen her şeyi yaptığını ifade eden Mehmet Özhaseki; “Amaçları bu milletin birliği ve dirliğini sağlamak, bölünmez bütünlüğünü korumak. İnsanların buralarda camilere gelip namazlarını kılmaları, bayrağın devamlı asılı kalması, hür bir şekilde dalgalanması ve herkesin işinde gücünde olabilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu mücadele sırasında da maalesef istenmeyen bu tür kazalar yaşanabiliyor.” dedi.

“ELEŞTİRİYE DE UĞRASAM SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”

“Dünyanın birçok yerinde silahlı terör örgütü mensupları neredeyse bitti. Ne yazık ki üzülerek söylüyorum, Türkiye’de hâlâ bunu devam ettiren bir grup var. Bunlar da ne yazık ki içeriden destek alıyorlar. Ara ara sert şekilde de söylesem eleştiriye de uğrasam söylemeye devam edeceğim. Bunlar vatan haini. Bunları destekleyenler de bunların suç ortakları.

İnşallah içeriden bu destekler olmaz. Bu sivil destekler olmadığı sürece de bunlar bitecek. Milletimiz de bu olanı biteni yakından izliyor. Bu terör örgütünün siyasi uzantısı kimler, bunlara mecliste ve dışarıda destek verenler kimler, çok iyi görüyor. Milletimiz de bunun farkında.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *