Ahmet Hakan: Akşener şu tutumu alsa algı operasyonlarını küt diye tersine çevirir

İYİ Parti lideri Akşener, "Yerli aşıyı propaganda aracı yapma" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adeta uyarıda bulundu. Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Akşener'in açıklamaları üzerine dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.


489 Görüntüleme

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, İYİ Parti lideri Akşener'in yerli aşı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı uyarı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Hakan'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle: İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uyarmış.Demiş ki:“Yerli aşı meselesinden siyaset devşirmeye çalışıp da böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Bırak Sağlık Bakanlığımız süreci olması gerektiği gibi yürütsün. Bu konuyu da algı operasyonuna kurban edersen bu sefer altında kalırsın.”

Tam olarak ne demek istiyor Akşener?Pek anlayamadım. Erdoğan’a, “Yerli aşı üzerinden propaganda yapma” mı demek istiyor acaba?

İyi ama yerli aşı üzerinden propaganda yapmak, Erdoğan’ın hakkı değil mi? Dünyada çok az sayıda ülkenin geliştirebildiği bir aşıyı geliştirmiş Türkiye.Erdoğan, bunun havasını atmayacak mı? Meral Akşener, Erdoğan’a bu tür bir çağrıda bulunmak yerine...Yerli aşı konusunda Erdoğan’dan daha fazla gurur duyduğunu gösterse...Yerli aşı sevincini, sadece Erdoğan’a bırakmamayı tercih etse...Yerli aşıyı üreten bilim insanlarımızı bağrına bassa...Yerli aşı için “emeği geçenlere bin teşekkür” dese...“Olmasın” dediği algı operasyonlarını küt diye tersine çevirir.Üstüne üstlük...Gayet düzgün, gayet milli, gayet Türkiyeci, gayet inandırıcı, gayet hakkaniyetli, gayet şık, gayet kuşatıcı, gayet müspet bir tutum da almış olur. 

KAYNAK: HÜRRİYET

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *