Adana'da uyuşturucu satıcılarına operasyonda 266 tutuklama

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'da düzenlenen Narkoçelik-21 Operasyonu'nda 12 çetesinin çökertildiğini, 266 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.


123 Görüntüleme

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana'da satışlara yönelik 3 günde Narkoçelik-21 operasyonunun düzenlendiğini belirtti. Buna göre; Adana Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen operasyona 586 ekip, 2 bin 855 personel, 23 narkotik dedektör köpeği katıldı. Ayrıca 3 adet hava aracı ve 1 adet helikopter dağıtıldı. Yapılan ev ve iş yeri baskıları ile yol kontrolleri sonucu 12 ayrı çalışan suç çetesi çökertildi. 282'si şüpheli yakalandı, 266'sı tutuklandı, 11'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'de tek operasyonda 266 liste ile en yüksek düzeyde özelliklerle ulaşıldığını aktaran Yerlikaya, "Operasyon uyumu olmadan Adana Valiliğimizi, Adana Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası Sizinle. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki biz, ülkemizdeki şebekelerin ve sokak satıcılarının temizlemeye kararlıyız.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *