ADANA Öğretmeni öldüren uzman çavuş bulundu

ADANA'da öğretmen eşi Hatice Çelik'i (29) öldürüp, bacanağı Murat Akdöker'i de ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik (27) yakalandı. Çelik'in sorgusu sürerken Akdöker'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.


95 Görüntüleme

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı'nda meydana geldi. Murat Akdöker'in yönetimindeki 70 AAF 487 plakalı otomobilde bulunan 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik ile daha önce hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldığı eşi uzman çavuş Gökhan Çelik arasında tartışma çıktı. aradaki kopmalar nedeniyle geçimsizlik olduğu belirtilen çiftten Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekince Hatice Çelik otomobilden inip, kaçmaya çalıştı. Ancak Gökhan Çelik, kendisi gibi Mardin'de görev yapan eşini arkasından ateş edip öldürdü, ardından da bacanağı Murat Akdöker'i vurdu. Seken kurşunlar yoluyla 2 kişiyle bölgeden geçen polis aracına isabet etti.

Bir polis memuruna, bir şüphelisine, bir ihbarcıya ... Cinayetin cevabı ise şuydu: "Dinlenmeden önce bacağımdan vuruldum." Gökhan Çelik, yaralı halde ara sokaklara göz gezdirdi. Yaralı Akdöker'in hayatını sürdürmeye devam ettiği belirtilirken, bazı kurşunlarla yaralanan 2 kişinin ise tedavisi sürüyor.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI

Polisin yaraladığı uzman çavuş Gökhan Çelik, bölge ablukaya tarafından gün boyunca arandı. Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir binanın damında saklandığı kaydedilen Çelik, düzenlenen operasyonla yakalandı. Yarası hafif olan Çelik, tedavinin ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, öğretmen Hatice Çelik'in cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapıldı. Çelik'in cenazesi Adana'da toprağa verildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *